Hoppa till sidans innehåll

Hyra av LSS jollar - Optimist och RS Feva


  1. LSS har ett antal optimistjollar och RS Fevor för uthyrning till deltagare i träningverksamheten och seglarskolan. Jollarna fördelas till deltagarna enligt LSS principer för antagning till grupper och kurser.

  2. Hyrestagaren är ansvarig för att jollen sköts på ett lämpligt sätt så att slitage begränsas och skador undviks. Detta innebär bl.a. att en jolle riggas av och tvättas enligt tränares eller instruktörs instruktioner efter segling. 

  3. Om en skada uppstår under hyresperioden ansvarar hyrestagaren tillsammans med LSS att återställa jollen i ursprungligt skick. Om en allvarlig skada uppstår genom att hyrestagaren handlar mot tränare eller instruktörs uppmaning eller instruktion, kan hyrestagaren bli ansvarig för skadan. LSS kan i det fallet kräva ersättning av hyrestagaren för att återställa jollen i ursprungligt skick. Eventuella skador och brister innan och under pågående hyresperiod skall meddelas till ansvarig tränare eller instruktör. 

  4. Under hyresperioden skall jollarna förvaras på LSS område. Om jollarna skall användas på annat ställe än Långedrag skall detta ske efter överenskommelse med LSS tränare eller instruktörer, t.ex. i samband med kappsegling på annan ort.

Uppdaterad: 06 MAJ 2018 08:36 Skribent: Øyvind Haga

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo