Hoppa till sidans innehåll

LDSS Nyhetsbrev Maj 2019

13 AUG 2019 13:48
  • Skapad: 13 AUG 2019 13:48

Hej,

Det är otroligt glädjande att vi har en sprudlande aktivitet nere på klubben. I vår har vi totalt 105 seglare i klubben; 33 optimister i seglarskolan (miniteam, nybörjare och fortsättningskurser), 45 optimister i träningsverksamheten (grön, blå och röd grupp) och 27 fevaseglare. Några dagar i veckan blir det tight med utrymme, ribbar och tränare. Vi behöver alla hjälpas åt och göra ett handtag för att hålla bra ordning och trivsel för våra seglare. All hjälp uppskattas, är ni på plats och ser att omklädningsrummet behöver städas eller diskmaskinen behöver tommas, gör gärna en insats.

Ibland klaffar inte allt, vi fick ett gott skratt häromdagen då en av ribbarna läckte och två av våra underbara tränare kom in från vattnet, den ena pumpar och den andra sjunger, båda med stora leenden och lösandes problemet.

Stort tack till Karin och Peter Seldén för sponsor av en fin grill; den kommer till stor nytta och ersätter vår gamla trotjänare.

Jag har satt upp listor i klubbhusets entré med alla seglares namn och deras föräldrars mailadress och telefonnummer. Ni får gärna kolla att det är rätt och fylla på om uppgifter saknas. Här finns även en beskrivning över strukturen i klubben med namn på ansvarig. Kolla gärna igenom så ni får en överblick om vem som gör vad och var ni kan bidra.

Jag nämnde i förra brevet att vi köpt in 3 nya fevor och nu har vi även köpt in 2 nya racingoptimister. Vill ni hyra fevor eller racingoptimisterna inför tävlingar görs detta i Webshopen.

På söndag anordnar vi Vårregattan 2019 – vi är supertaggade och vill gärna se alla LDSS seglare; Optimist- och Feva-seglare. Vi kommer ha coachar på vattnet för de som vill ha support under dagen. Helgen därefter samarrangerar vi Rikskval tillsammans med KKKK.                                                

Tillsammans med detta informationsbrev skickar vi även ut information om klubbens fina sponsringspaket. Sprid gärna på era arbetsplatser eller till vänner som vill stödja utvecklingen av vår verksamhet. Jag vill även skicka med en påminnelse att nyttja www.sponsorhuset.se. Stötta vår förening genom att handla hos över 653 nätbutiker; vi får sponsring vid varje köp som du gör. Bl.a CDON, Bokus, Ellos, Svenska Spel, inkClub, Lensway, Nelly.com, Gymgrossisten, Euroflorist, Let's Deal, Lensway och Hotels.com.

Viktiga datum att boka in i kalendern är:

Datum

Aktivitet - Jollesegling

 

Datum

Aktivitet – Kölbåtar

26/5

Vårregatta för Jollar

 

8/6

Vårregatta SRS segling ”Trubaduren”

31/5-2/6

Rikskval – Optimist Kullavik

 

1/9

Höstregatta för entypskölbåtar

6/6

Prova på segling Långedrag

 

7/9

SRS “Höstknalten”

31/8

Höstregatta Jollar

 

 

 

 

// LDSS Styrelse genom Boel Zeeberg, Ordförande

Skribent: Boel Zeeberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo