Hoppa till sidans innehåll

LDSS och coronavirus

17 APR 2020 10:06
LDSS följer utvecklingen av Coronaviruset. Verksamhet kommer att planeras och genomföras så länge det är i linje med rekommendationerna med från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet.
  • Uppdaterad: 17 APR 2020 14:26

LDSS följer utvecklingen av Coronaviruset och uppdateringar från relevanta myndigheter. Vi hoppas att situationen snart förbättras men under tiden måste vi tillsammans begränsa smittorisken och den allmänna oro som Coronaviruset medfört. Vår verksamhet kommer att planeras och genomföras så länge det är i linje med rekommendationerna vi får från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. Vår verksamhet är frivillig och om ni drar andra slutsatser än myndigheterna kan ni självklart välja att inte delta under den period ni önskar.

LDSS uppmanar till försiktighet och uppmanar alla som på något sätt misstänker att man kan bära smitta att stanna hemma. Det gäller även om det finns eller att man misstänker smitta i familj eller närhet. Vid minsta tecken på sjukdom, kli i halsen, näsa som rinner, ont i huvudet, feberkänning vill vi att ni stannar hemma från träning och aktiviteten. Medlemmar med symptom kan vi komma att skicka hem. Vi ber om er förståelse i fall så sker.

LDSS har hittills vidtagit följande åtgärder:

  • Sommarens seglarskolor kommer att genomföras som planerats i nuläget. Om förutsättningarna skulle ändras återkommer vi med mer information.
  • Seglare kommer ombytta till träningen
  • All teori och samlingar sker utomhus och med avstånd
  • Föräldrar uppmanas att respektera våra regler
  • Vi serverar inte gemensam mat utan seglare har med egen mat som förtärs utomhus
  • Vi ser till att anpassa träningen med mindre grupper
  • Information om viruset finns uppsatt i klubblokalen


Vi återkommer så fort vi har mer information att delge. Hör bara av er vid eventuella funderingar eller frågor. Om du har några besvär ska du i första hand kontakta 1177 Vårdguiden.

Här finns information från SSF

Här finns information från RF

Med vänliga hälsningar

Styrelsen LDSS

Skribent: Johan Davidsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo