Hoppa till sidans innehåll

Parkering LSS

14 APR 2015 09:35
Till alla bilburna seglare och seglarföräldrar - detta är en viktig fråga som berör oss alla och som många av oss måste bli bättre på att respektera!
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2018 22:53

Trafiken på Solhöjdsgatan och parkeringen är ett stort problem. Alla får inte plats och från och med nu börjar nya grupper, sedan börjar det ytterligare grupper i maj.

Grannar är irriterade för att de har svårt att komma in på sina parkeringar och svårt att ta sig förbi då det står bilar parkerade överallt inkl. gatuhörn. Sikten är ofta minimal när cyklister och långboard åkare kommer ner från Austvägen, inte sällan våra egna seglare och ledare.

Det skulle också svårt för räddningstjänst att komma fram!

Grannskapet kommer med stor sannolikhet se till att det blir parkeringsförbud om denna parkeringssituation fortsätter.

Vill vill föreslå att de som inte har möjlighet att cykla eller åka kommunalt till klubben får komma några minuter tidigare och parkera vid Långedrags Värdshus, GKSS alternativt vid spårvagnshållplatsen och få en trevlig promenad på 5 min. precs som alla seglarskolebarn och föräldrar gör när det är nya på LSS.

Observera att på LSS är det bara tillåtet att stå en stund vid av och pålastning, p g a säkerhet, att räddningsfordon skall kunna komma fram, men också för att det skall vara en bra miljö för våra seglare och deras syskon att vara i.

Tacksam för att vi alla samarbetar bra kring denna fråga framgent!

 

Vänligen Styrelsen

Skribent: Charlotta Utterström

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo