Hoppa till sidans innehåll

Resultat KM 2013

08 JUL 2013 07:36
KM 2013 gick av stapeln lördagen 29 juni och bjöd på ruskväder med regn och 10-12 m/s. Två seglingar genomfördes men den planerade tredje seglingen fick ställas in då vinden ökade.
  • Skapad: 08 JUL 2013 07:36

Med hänsyn till slitage på båtar och föräldrarnas säkerhet(!) fick tyvärr den efterlängtade Gumm&Gubb-seglingen ställas in. Tråkigt tyckte barnen som hade sett fram emot detta! Vi hoppas att vi kan göra ett nytt försök med KM i Gumm&Gubb i höst.

 

Som värdig segrare i optimist-klassen stod Hedvig Hedström med två spikar. Lika jämna var Hugo Sundström och Calle Lindbom på andra respektive tredje plats. Bästa B-optimist blev därmed till Hugo och bästa C-optimist blev Christoffer Hallin. I Feva-klassen segrade Patrik Seldén med Ludvig Sundström och Mia Petersson som gastar i första respektive andra seglingen. Tvåa blev Gustav Theander/Leon Page Åkerlund och trea blev Olle Lindbom/William Karlsson som gästseglade i Feva-klassen.

 

Dagen avslutades med prisutdelning och grillning. Tack till festkommittén som ordnade med fika-försäljning och grillning och tack till Findwise och Hultafors som hade skänkt fina nyttopriser!

Skribent: Øyvind Haga
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo