Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad information ang. Regionkval 3

24 SEP 2015 20:43
Resultatlistan för regionkvalet har nu fastställts.
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2018 22:53

Efter prisutdelningen den 5/9 ändrades resultatlistan p g a att kappseglingskommittén upptäckt att två av pristagarna hade tillkommit i söndagens seglingar. De hade inte deltagit på lördagen, de var inte anmälda och registrerade i enlighet med inbjudan och ansågs därför inte ha rätt att delta i regattan. Dessa två båtar ströks därför ur resultatlistan.

En av de strukna båtarna ansåg sig ha rätt att delta och lämnade in en ansökan om gottgörelse till kappseglingskommittén. Denna ansökan har nu behandlats av den från LSS fristående protestkommittén och ett avgörande har meddelats oss 2015-09-22.

Beslutet lyder: ”Gottgörelse ges inte.”

Detta innebär att den resultatlista för regionkvalet, som publicerades på
LSS hemsida på måndag 2015-09-07 kl 13.46, fortfarande gäller utan förändring.

Kappseglingskommittén inklusive söndagens seglingsledare beklagar att beslutet att ändra resultatlistan efter prisutdelningen orsakat undran och diskussion i vida kretsar, men vill här framföra att skälet till att frågan väcktes, var av hänsyn till alla övriga 94 deltagare, som hade anmält och registrerat sig i enlighet med inbjudan till regattan.

Styrelsen vill också betona vikten av att alla deltagare följer kraven för att delta i olika kappseglingar, eftersom dessa har formulerats av bl.a. säkerhetsskäl, så att arrangören kan genomföra tävlingen på ett säkert och planerat sätt.

 

Styrelsen i Långedrags SS

Skribent: Charlotta Utterström

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo