Hoppa till sidans innehåll
Foto: O King JR Cup 2015

Anmälan till Jr Cup

07 APR 2016 19:16
Den 5 juli till fredagen den 8 juli så seglas Junior Cup på Marstrand och är en del av Matchracing programmet. De senaste tre åren har LDSS haft tre båtar och besättningar med i tävlingen. Barnen sover tillsammans i gamla skolan i Marstrand och har fantastiskt kul!!!

  • Skapad: 07 APR 2016 19:16

Vi har möjlighet att delta igen så jag behöver ta reda på vem som är intresserad. Seglingen sker  med C55s som tar tre seglare . Reglerna för deltagande är att ingen enskild seglare kan vara över 20 år gammal (född 1996) och alla kombinationer av besättning får inte överstiga 50 år totalt ! Det utesluter föräldrarna är jag är rädd!


Den viktigaste besättningsmedlem är skepparen. Vi måste hitta rorsmän med erfarenhet - C55 eller annan större jolle typ! OBS: tidigare år bra optimist seglare har gjort ett bra jobb som rorsmän också.  Du kommer att ha en chans att träna innan. Vi har tränat helgen innan och vi planerar att ha en C55 på LDSS i Juni. Nästa viktigaste är besättningen. För Racing Team och Feva seglare låt mig veta om du vill vara med. C55 är stora båtar och behöver lite vikt när det blåser - därför bjuder vi endast in de större barnen i detta skede.
Kostnaden är 1.000 per seglare.
Intresserad? Anmäl dig på webshopen För frågor skicka ett mail till This is a mailto link

Skribent: Petra King
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo