Hoppa till sidans innehåll

LDSS i topp på årets första regatta

04 MAR 2013 22:38
Olle Lindbom vann silvermedalj under Ice Cup 2013 i Kaløvig i Danmark. Vann gjorde tidigare LDSS-are Ronja Lundberg (nu KKKK). William Karlsson som också har seglat på LDSS (nu GKSS), vann brons i Laser Radial. Vi gratulerar
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2018 22:53

Ice Camp och Ice Cup har de senare åren markerat starten på sesongen för många seglare på Västkusten. LDSS drog också i väg med et antal seglare som väntat genom en kall vinter på att komma i gång med seglingen. Nu skulde vinterns fys och teori ge sin avkastning på regattabanan.

Regattor i månadsskiftet Februari Mars blir gärna präglad av väderet. Lördagen blåste det bra och temperaturen var bara några grader över noll. Vinden puffade på rejält i byarna, men de flesta valde att stå på ute på banan. Söndagen var det mindre vind och mer vårligt på alla sätt med sol och molnfritt.

Olle Lindbom fortsatte att kämpa om topp-placeringar som han gjorde också före vintern. Snygg segling räckte till en andraplats. Bland B-optimisterna kom Elvira Krlsson på en 4de plats med samma poeng som bronsmedaljören. Resultaten från seglingarna fins på Kaløvig Bådelaug sin websida.

Ice Cup och det föregående Ice Camp är et arrangenemt som varmt rekommenderas. Det er ett riktigt trevligt sett att komma i gång efter vintern. Vi bor i hop ett helt gäng, och arrangementet och anläggningen är av de bättre. Vi hoppas fler seglare kommer med nesta år.

Fler bilder från Ice Cup finns här.

Vi gratulerar Olle och de andra seglarna med bra insats!

Under ser vi alla seglare som var med i LDSS-gänget. Bussen hyrde vi från Wagnefors biluthyrning och det var rktigt trevligt att åka ihop.

IMG_1305

Skribent: Øyvind Haga

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo