Hoppa till sidans innehåll

LDSS Nyhetsbrev juni/juli 2019

13 AUG 2019 13:50
  • Skapad: 13 AUG 2019 13:50

Hej,

Nu är det äntligen sommarlov för våra seglare. Det innebär inte att att det är mindre segling men verksamheten tar en annan form. Träningarna har uppehåll men istället är det högtryck på vår seglarskola för Optimist och Feva under veckorna 25 till 28. Dessutom har gröna gruppen haft träningsläger och nästa vecka kör SOF igång ett nytt utmanarläger som i år kommer att vara hos oss på LDSS under två dagar. V32 och v33 startar vi igång höstens träning med träningsvecka. I samband med detta vill jag även rekommendera en riktigt trevlig tävling ”Lilla Tjörn runt” för alla seglare.

Vi vill gärna lyfta fram att 10 av våra Optiseglare tog platser i Team Sweden. 1 till VM som går i Antigua, 1 till EM i Frankrike och 8 till NM i Norge. Läs mer både på hemsidan och facebook. Stort Grattis till er alla! Bra kämpat!

Som jag skrivit om tidigare så har vi under våren köpt in flera nya Fevor och Optimister då klubben växer. Nyligen köptes även in en fin Ribcraft 4.8 av en av klubbens grannar, de haft sina döttrar seglandes i LDSS under många år. Känns kul när köpet blir extra glädjande för båda parter. Blir spännande att få höra vilket namn det blir på båten. 

Nästa vecka kommer 9 av våra seglare bege sig till JrCup i Marstrand för att köra matchracing i C55. Det är alltid ett mycket uppskattat event och det var kul att vi lyckades få 3 anmälda lag i år tack vare vårt fina samarbete med Borstahusen. 

Jag vill gärna be er alla att hålla ett öga på anläggningen under sommaren när det är mindre aktivitet på klubben så att vi inte får objudna gäster, häng gärna upp infartsskylten om ni varit där.

Glöm inte att anmäla er för att hjälpa till på vår höstregatta den 31:a Augusti. Det har skickats ut mail via lagledarna till alla föräldrar om detta. Anmäl även på sailarena:  https://www.sailarena.com/sv/se/club/ldss/hostregatta-for-jollar-2019/


Sprid gärna information om klubbens sponsringspaket till era arbetsplatser eller till vänner som vill stödja utvecklingen av vår verksamhet. Jag vill även skicka med en påminnelse att nyttja www.sponsorhuset.se. Stötta vår förening genom att handla hos över 653 nätbutiker; vi får sponsring vid varje köp som du gör. Bl.a CDON, Bokus, Ellos, Svenska Spel, inkClub, Lensway, Nelly.com, Gymgrossisten, Euroflorist, Let's Deal, Lensway och Hotels.com.

Följ oss gärna på både Facebook och instagram. Tränarna lägger ut så härliga bilder och filmer. #älskaldss

// LDSS Styrelse genom Boel Zeeberg, Ordförande

Skribent: Boel Zeeberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo