Hoppa till sidans innehåll

Stark insats av LDSS i Liros cup vårserie 2012

10 JUL 2012 20:27
Sist helg avslutades Liros Cup vårserien 2012, och det var många goda prestationer av våra seglare. Inte bara har vi seglare i topp i sammandraget - vi är också en av klubbarna med flest deltagare.
  • Skapad: 10 JUL 2012 20:27

Efter avslutad serie för våren är det flera ting att glädjas över för LDSS. De bästa individuella resultaten kom i Optimist A där Klara Utterström kom 2a sammanlagt medan Julia Dahlberg kom 3a. Detta är resultat som kommer av goda seglingsresultat i varje regatta och stå-på vilja genom att delta i många regattor. Låt oss inspireras av deras insats och framgångar.

I Optimist B var det Hugo Sundström som kom högst sammanlagd med en 6a medan Matilda Werton fixade så att vi fick två LDSS-are bland topp 10 med sin 8a.

I Optimist B var det lika glädjande att se det store antalet LDSS-seglare som var med. Av 53 seglare i vårserien var hela 11 från LDSS - det vill säga över 20 %. Detta ger oss ett gott fundament för rekryteringen de kommande år, och visar på nytt att koringen av LDSS till årets optimistjolleklubb i 2011 var fullt förtjänt.

Skribent: Øyvind Haga

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo