Hoppa till sidans innehåll

Stark insats på Rådasjön av LDSS

23 SEP 2012 20:26
LDSS satte prägel på seglingarna på Rådasjön denna helgen. Både på lördagens lagseglingsregatta och på söndagens höstregatta var det LDSS-seglare helt i toppen. Och i de yngre klasserna kan vi glädjas över att vi har många kommande stjärnor på gång
  • Skapad: 23 SEP 2012 20:26

Rådasjön stod i seglingens tecken denna helgen. På lördagen var det lagsegling, och med lag-SM på gång den kommande helgen var det många som körde detta som genrep. LDSS ställde upp med tre lag (Syd, Sydväst och Nord). Ett av lagen (Nord) fick tuff motstånd från början, och blev utslagna efter två runder. De två andra lagen möttes i semifinal, och då var LDSS säkrad en plats både i guld- och bronsfinal. Lag Sydväst som kom till bronsfinalen förlorade sin match, medan Lag Syd vann den jämna finalen. Laget bestod av Olle Lindbom, Jakob Haga, Albin Börjesson och Kasper Nordenram. Vi gratulerar!

På söndagen var det höstregatta för jollar på samma plats. Lätta vindar gjorde att bara två race genomfördes i Optimist A och B, medan C-Optimisterna körde tre race. Och just i Optimist C var det två framgångsrika LDSS-are som präglade resultatlistan. Mia Petersson seglade jämnt med tre tredjeplatser och kom med det på en andraplats sammanlagt. På tredjeplats kom Maya King som spikade de två sista racen. I Optimist A var det Olle Lindbom som tog hem förstapriset, så Olle visar med det att han behärskar Rådasjön gott. I Optimist B kom Hugo 9a, Calle 15, Elvira 17, Freja 18 och Matilda 21. Vi gratulerar! Resultaten från höstregattan finns på RÅSS hemsida.

Skribent: Øyvind Haga

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo