Hoppa till sidans innehåll

Tack alla instruktörer och tränare!

17 DEC 2017 15:08
Bildtext: Sista träning för i år bjöd på tuff segling i frisk vind med efterföljande varm choklad och bulle i klubbhuset. Foto: Peter Björk
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2018 22:53

Årets sista träning är avklarad och de flesta har stuvat undan båten för vintern. Av seglingsåret är det bara julklappsöppningen kvar – kanske ligger det en startklocka i ett av paketen under granen? Är din båt på lagning? Räkna med en regelbok i julklapp!

År 2017 bjöd på fina seglingar i en klubb som växer; klubben har fler aktiva i seglarskolan och på träningarna än på länge och har haft många stora framgångar på kappseglingsbanorna. Seglare från vår klubb har bland annat vunnit JSM, SM, lag-EM och Tjörn Runt. Men minst lika viktiga är alla de små framsteg våra seglare gjort under året och den glädje dessa skapar. Vi har sett många LSS-seglare ta kliv framåt och vi gläds med er. Jättekul! Vi hoppas att när DU ser tillbaka på seglingsåret 2017 minns några fina stunder!

LSS växer och är framgångsrika på kappseglingar inte bara utav sig själv. Många föräldrar hjälper till att skapa en fin atmosfär och fixar med båtar, kappseglingar, fika och grill. Tack! Men den klart viktigaste insatsen till att klubben frodas är alla våra instruktörers och tränares insatser. Ett stort tack alla seglarskoleinstruktörer som under 2017 har tagit hand om klubbens yngre seglare och lyckats så bra med att få dem att trivas och tycka om segling! Tack alla tränare som under året lyckas lyfta så många av klubbens seglare till nya nivåer! Tack även all ni som lagat luncher och fika under läger och helger; maten har vi bara hört gott om! Utan er ingen klubb!

Hanna-Sofia Adlerton och Johan Davidsson

Skribent: Johan Davidsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo