Hoppa till sidans innehåll

Tack för en fullspäckad helg på LDSS!

27 AUG 2018 14:51
Stort tack alla som varit med och bidragit en en fantastiskt rolig helg på LDSS. Tjejläger, seglarskola, höstregatta och familjedag! Kolla in alla pristagare och bilder från familjedagens seglingar.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 15:34

Fredagen började med att 20 tjejer från olika klubbar installerade sig i klubbhuset på Olivias/Lovisas tjejläger. Parallet hade både kappseglingsgruppen och fevagänget träning. Lördag morgon började tidigt, alla funktionärer var på plats vid 8 och möttes av tjejerna som just startade sitt första pass - morgonyoga. Förberedelserna var snart i full gång med cafe, raceoffice, ribbar, bojar och rorsmansmöte. Vi fick en härlig dag med 3 race i mestadels fin vind och sol. Kvällen fortsatte med tjejläger medans vi andra fick liten paus hemma. Söndag förmiddag fick tjejerna först sällskap av minisailors och nybörjargruppen och vid 15 körde vi igång familjedagen. För er som inte var på plats så kan jag lova att våra seglare hade hur kul som helst när de fick coacha 16 föräldrar i 9-11 m/s, alla med högst varierande erfarenhet . Det var mycket skratt och vi var många som var rejält blöta. Kvällen avslutades med långbord i klubbhuset och prisutdelning. 

Pristagare:

Janina    Modigaste seglaren som aldrig seglat innan alls. Perfekt att testa i 9-11 m/s, varför inte?
Agneta     Vinnarskallen som direkt efter kapsejsning anmäler sig till nästa race där en vakant plats finns. Dessutom bjöd hon på en härlig uppvisning när båtens östes med perfektion på Anders som seglade förbi.
Björn     En styrka vi sällan skådat när han lyckades bryta masten mitt itu
Viveka   Kastar sig ut först av alla och bjuder på en fin kappsejsning framför bryggan. Efter racet kommer hon upp helt lugn och oberörd, måste ha nerver av stål
Henrik   Vinnare av höstseglingen familjedagen 2018
Jonas     Nästan vinnare (laddar redan för nästa år)
Björn     Nästanästan vinnare (laddar redan för nästa år)
Hans Nästanästanästan vinnare (laddar redan för nästa år)

 

Tack alla seglare för väl genomförd segling och seglingsledning, alla föräldrar för att ni är ett kul gäng att jobba med på både regattor och kalas, alla våra grannklubbar som kommer på regattan och Olivia & Lovisa för stort engangemang!

/LDSS styrelse genom Boel Zeeberg, ordförande

 

Skribent: Boel Zeeberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo