Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till nya hemsidan

07 SEP 2012 07:17
Under en tid har vi utvecklat vår nya websajt samtidigt som vi har behållit den gamla, men från i dag pekar adressen www.ldss.se till den nya sajten. Men det som redan finns på den gamla sidan finns fortfarande kvar.
  • Skapad: 07 SEP 2012 07:17

LDSS har nu äntligen tagit steget och gått över på idrottonline sin plattform som är utvecklat i regi av Riksidrottsförbundet. Från och med i dag blir detta sajten som framkommer när man går till www.ldss.se. Mycket information finns fortfarande kvar på den gamla sajten, och detta kommer vi att arbeta med att få över över tid. Bland annat så ligger all information om kölbåtsgruppen fortfarande kvar, och resultat från höstserien blir fortfarande lagd inn på den gamla sajten. Ut över detta så vill nyheter och annat nytt innehåll komma på den nya hemsidan. Vi kommer i en övergangsfas ha länkar som kopplar den nya och den gamla sidan där detta är relevant.

Klubben har också genupplivad Facebook-sidan. I samband med Feva-SM som börjar i dag kommer vi att vara aktiva med att rapportera både på Facebook och på hemsidan. Om du vill följa oss på Facebook så går du in på http://www.facebook.com/ldss.se.

Skribent: Øyvind Haga

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo