Hoppa till sidans innehåll

Angående Badning på Långedrags Segelsällskap

16 JUN 2021 20:12
  • Uppdaterad: 16 JUN 2021 20:12

LDSS är ett segelsällskap med ändamålet att bedriva idrottslig verksamhet inom segling. Vi är en av Sveriges mest aktiva segelklubbar inom jollesegling och bedriver seglarskola- och träningsverksamhet större delen av året. Klubbhuset med tillhörande mark och bryggor är vitala för att klubben skall kunna bedriva sin verksamhet med hög kvalitet och säkerhet.

De senaste åren, inte minst förstärkt av Covid-situationen, har klubben upplevt ett ökat tryck från badande inom området. Det gäller både klubbhuset med tillhörande mark samt ”Feva däcket” på andra sidan vid Sjösportskolan.

Kul att folk vill vara på LDSS område men det ställer också krav på medlemmar att respektera den idrottsliga verksamheten framför bad och allmän vistelse på området.

Klubben har under våren monterat en ny livräddningspost från ShoreSafety och har för avsikt att åter sätta i en badstege på bryggan för att skapa en så trygg miljö som möjligt för alla medlemmar. 

På förekommen anledning vill klubben förtydliga att medlemmar är välkomna att nyttja området, bryggan och att bada på klubbens område men klubbens seglingsverksamhet har alltid företräde. Icke medlemmar äger EJ tillträde till klubbens område.

Ledare och tränare har rätt att avvisa besökande som stör eller är i vägen för pågående seglingsverksamhet.

Vi ber alla medlemmar respektera området genom att inte skräpa ner och våra grannar genom att hålla ljudvolymen nere på kvällen - området vara tomt senast kl. 22:00.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

Skribent: Boel Zeeberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
Shore Safety AB - Säkerhet vid vatten
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo