Hoppa till sidans innehåll

Om du vill jobba på LSS


Instruktion hur man anmäler intresse att jobba

Om du vill jobba som tränare, instruktör eller i köket under våren, sommaren eller hösten så skall du göra en intresseanmälan i programvaran Trello. Dit kommer du genom att söka i en browser på Trello alternativt genom att använda följande länk: https://trello.com/login

När du loggat in bör programmet visa ett antal rutor med olika rubriker, t ex måndag VT 2019, 2019 v25, osv. För att anmäla att du vill jobba en viss kväll eller en viss vecka gör du följande:

  1. Välj dag/vecka som du önskar jobba och klicka på den textrad där det står ”+ Lägg till ett kort”. Du finner denna rad längst ner i rutan.
  2. I den ruta som nu dyker upp skall du ersätta texten ”Ge det här kortet ett namn …” med ditt förnam, efternamn och födelseår, t ex Zoe Adlerton 2006.
  3. Klicka på ”Lägg till kort”. 
  4. Nu ser du ett nytt kort med ditt namn på; klicka på ditt namn och lägg till mobilnummer och mailadress som en kommentar.
  5. Om du endast önskar jobba en dag eller två dagar i veckan, men du är tillgänglig för jobb flera dagar i veckan, vänligen klicka på ”Etiketter” och välj det alternativ som passar.

I kommentarsfältet kan du även lägga in andra meddelande, tex jag är bortrest v20 eller jag kan inte jobba fredag.

Vill du bara vara reserv så lägg upp dig som reserv under rätt dag alt vecka.

Om du inte kan logga in kan det bero på att du inte har tillgång till Trello. Be då någon som du känner och som redan har tillgång till Trello att lägga till dig. Du kan också kontakta Linda Birgmark Linda This is a mailto link.

Besked om du har fått jobb och när du jobbar

Vid lämpligt tillfälle kommer ansvariga för seglarskola och träning gå igenom intresseanmälningarna som inkommit i Trello och därefter bestämma vem som får jobb och när samt vilken typ av jobb. Alla som har anmält sig i Trello kommer att erhålla ett meddelande per sms eller mail.

Instruktioner hur man får lön

Lön betalas ut en gång per månad. För att erhålla lön skall du fylla in en tidrapport. Dessa rapporter skrivs på en mall som återfinns längst bak i en pärm märket ”Tidsredovisning” som återfinns i klubbhusets kansli. I tidrapporten skall du ange ditt namn, vilket typ av pass du jobbat (kväll/halvdag eller heldag), med vilken aktivitet (tex tränare grön grupp) och de datum du jobbat. Vänligen sätt in rapporten på avsedd flik i pärmen; låt alltid din tidrapport sitta kvar i pärmen. Det är att föredra att du löpande rapporterar in de pass du jobbat; om du fyller i före den 5:e den aktuella månaden erhåller du lön mot slutet av månaden. Om du inte rapporterar under en längre tid kommer du erhålla lön för utfört arbete men senare.

Dina inrapporterad arbetspass jämförs med de arbetspass som är inskrivna i LSS planeringsdokument som ligger på Google Drive (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HH_p0xZAONlUaBxN-nvQXSDVMZ2esZFtuDAtO5Ikw3o/edit?usp=sharing. Därför är det lämpligt att du meddelar träningsansvarig om du noterar felaktigheter i det här planeringsdokumentet.

Alla som jobbar på LSS får lönen insatt på bankkonto och lön redovisas vid årets slut till skattemyndigheterna. Låt därför vår löneadministratör, Siri Brännström, veta om ni byter bank eller bankkontonummer eller adress. Vidare önskar vår löneadministratör veta följande för alla som lämnar in tidrapport och som inte tidigare har erhållit lön från LSS:

Förnamn, Efternamn

Personnummer

Gata + gatunummer

Postnummer, Postadress

Bank

Kontonummer (inklusive clearing nummer)

Mejladress till LSS löneadministratör: This is a mailto link

Rutinerna är nya för alla och feedback motas gärna.

Uppdaterad: 21 FEB 2019 20:20 Skribent: Johan Davidsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Långedrags SS - Segling
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Besöksadress:
Solhöjdsgatan 16
42676 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 Våra sponsorer
 Sjösportskolan
 Mat
 Svenska Sjö
 team&utveckling
 Idrottens bingo