Fixardag

Vår som höst så arrangeras en fixar dag på vår fina anläggning. Alla medlemmar i klubben träffas och hjälps åt med att underhålla vår härliga anläggning så att våra seglare får en fin och säker miljö att vistas i. Kan du inte medverka hela tiden, så kom gärna någon timma eller två - det uppskattas!

Vi vill se både jolle- och kölbåtsseglare, gastar och föräldrar, det blir en chans att mötas allihop och arbeta tillsammans.


Vår
Vår

Bästa medlem i LDSS - Varmt välkomna till vårens fixardag!

Söndag den 14 april är det dags för vårens fixardag. Vi jobbar tillsammans mellan kl 10 - 14. 

Alla medlemmar i klubben träffas och hjälps åt med att underhålla vår härliga anläggning så att våra seglare får en fin och säker miljö att vistas i. Kan du inte medverka hela tiden, så kom gärna någon timma eller två - det uppskattas!

Vi vill se både jolle- och kölbåtsseglare, gastar och föräldrar, det blir en chans att mötas allihop och arbeta tillsammans. 

Det finns mycket att göra både inomhus och utomhus. Översiktlig information om arbetsområden finns nedan och mer specifika arbetsuppgifter i form av en arbetslista kommer att finnas på plats. Varje område har minst en arbetsledare som håller koll på vad som är klart och vad som återstår. 

Det finns arbetsuppgifter till alla men är du extra sugen på något speciellt, tex gillar att måla, snickra eller liknande så säg gärna till i förväg. Vet du med dig att det finns något speciellt som behöver göras eller som kan förbättras så hojta till så tar vi med det också. Ta med arbetshandskar och verktyg för de projekt du vill hjälpa till med.

Meddela att ni kommer så blir det lättare att organisera dagen. Kan ni inte medverka alls så får ni en uppgift till annat tillfälleDe arbetsuppgifter som återstår efter fixardagen kommer vi dela ut, i första hand till de som inte kan vara med på själva fixardagen eller som inte redan tagit ett ”fixaruppdrag” vid annat tillfälle.

Arbetsområden för fixardagen:

FEVA – Städa Feva-boden, gå igenom Fevor inför sommaren.

UTOMHUS – Trädgård (ogräs mm) & putsning av fönster

OPTIMISTER – Underhåll genomgång inför säsongen 

MOTORBÅTAR – Lagning av Röd Focci, genomgång av förtöjningar

INOMHUS– Städning (hus + omklädning), organisation av kök. 

KÄLLARE – genomgång och sortering av material, genomgång av bojar och sänken. 

 

Fundera på vad du kan bidra med. Har du specialkunskap inom något mer avancerat såsom tex. el meddela gärna oss.

Frågor till erik.axman@gmail.com

 

Varmt Välkomna, Styrelsen och anläggningsgruppen LDSS