Funktionärer till LDSS Vårregatta

  • 7 maj 2024
  • funktionär, LDSS, optimist, Regatta

image: Funktionärer till LDSS Vårregatta

Hej alla medlemmar,

Våren är i fullgång och klubben sjuder utav verksamhet. Träningsgrupperna har varit igång sedan i Mars, och nu har både Pirat och seglarskolor startat. Inför vårregattan behövs det funktionärer.

Vår forstsättningskurs i optimist som startade igår är utökad för att kunna ta emot alla blivande seglare. Vår gröna träningsgrupp består av 11 seglare vilket är fantastiskt roligt och bådar gott inför framtiden. Våra Blå och röda seglare tränar hårt inför dom stundande Rikskvalen/"Coming stars" i Kullavik och Malmö.

Den 2:e Juni är det också dags för vår årliga Vårregatta i optimist, nytt för i år är att våra regattor på höst och vår också utgör regionkval i vårt distrikt och vi hoppas på många deltagare. För att få ihop ett sådant arrangemang behöver vi också funktionärer. Föräldrarna till barnen i träningsgrupperna gör som alltid ett fantastiskt jobb men dom kan även behöva lite avlastning. Vi bjuder därför in och ber om hjälp från övriga medlammar att ställa upp som funktionärer den 2:e. Om ni följer länken här så kommer ni till ett formulär där ni kan anmäla er och berätta vad ni vill och kan ställa upp med.